היישום אינו מחובר לאינטרנט
עבודות [1–9] מתוך 15
עבודה מס' 65426
סגנונות הניהול הקיימים במסעדת 'קפה מצדה'.
3,950 מילים (כ-12 עמ'), 12 מקורות, 361.95 ₪
עבודה מס' 69413
מידת ההשפעה של שיווק מותגים פרטיים על ידי בתי קפה ומסעדות על האופן בו תופסים לקוחות בתי הקפה את איכות השירות במקומות אלו.
9,637 מילים (כ-29.5 עמ'), 29 מקורות, 544.95 ₪
עבודה מס' 62399
ניתוח החברה באמצעות מודל PEST ומודל . SWOT
3,149 מילים (כ-9.5 עמ'), 10 מקורות, 241.95 ₪
עבודה מס' 63003
בחינת תהליך השינוי הטכנולוגי שנעשה בבית הקפה.
7,497 מילים (כ-23 עמ'), 2 מקורות, 265.95 ₪
עבודה מס' 64254
קפה נטו , 2005
ניתוח מסכם של תפיסת ומיצוב המותג.
3,995 מילים (כ-12.5 עמ'), 5 מקורות, 288.95 ₪
עבודה מס' 65381
העבודה בודקת האם אחת הסיבות לעזיבה כרונית של מלצרים בענף המסעדנות וב'מצדה' בפרט היא התפיסה הנמוכה של יוקרת המקצוע מלצר בישראל.
4,888 מילים (כ-15 עמ'), 20 מקורות, 482.95 ₪
עבודה מס' 65427
התוכנית העסקית כוללת הצגת הרעיון, החלום, ממה הוא נבע, אילו סיכויים יש להצלחה וגם חישובים כלכליים. הדגש הוא על תהליך השירות והחוויה.
3,493 מילים (כ-10.5 עמ'), 12 מקורות, 603.95 ₪
עבודה מס' 65428
שיווק, מכירות וקידום מכירות במסעדה תוך שילוב בין הלכה למעשה.
3,447 מילים (כ-10.5 עמ'), 12 מקורות, 603.95 ₪
עבודה מס' 67074
הצגת הבעיות השירותיות בארגונים הנחקרים, זיהוי הכשלים באמצעות מודל הפערים.
4,843 מילים (כ-15 עמ'), 16 מקורות, 302.95 ₪

עבודות [1–9] מתוך 15