היישום אינו מחובר לאינטרנט
עבודות [1–9] מתוך 23
עבודה מס' 33432
רקע תיאורטי, הנחות יסוד, פתרונות לטווח קצר ולטווח ארוך ובחירת אסטרטגיה עסקית.
2,471 מילים (כ-7.5 עמ'), 5 מקורות, 168.95 ₪
עבודה מס' 50349
מחקר זה מציג פעילות של הקמת "מסעדה" כאמצעי לטפח מיומנויות שונות אצל ילדי הגן.
8,652 מילים (כ-26.5 עמ'), 7 מקורות, 312.95 ₪
עבודה מס' 60477
סקירת המצב הקיים במלון מההיבט השווקי, עריכת מחקר שווקים והצעת תכנית עסקית להגדלת היקף הפעילות במסעדה ובמלון.
11,445 מילים (כ-35 עמ'), 8 מקורות, 253.95 ₪
עבודה מס' 60713
בחינת תיפקודה של המסעדה הירושלמית ברמת המקרו והמיקרו תוך שימוש במודלים שונים להערכת פעילותה.
2,606 מילים (כ-8 עמ'), 12 מקורות, 216.95 ₪
עבודה מס' 62366
תכנית להקמת העסק ותפעולו.
4,278 מילים (כ-13 עמ'), 4 מקורות, 288.95 ₪
עבודה מס' 62399
ניתוח החברה באמצעות מודל PEST ומודל . SWOT
3,149 מילים (כ-9.5 עמ'), 10 מקורות, 241.95 ₪
עבודה מס' 64323
בחינת הקשר בין סגנון הניהול לשביעות רצון ולחץ של עובדים ברשת מסעדות.
5,224 מילים (כ-16 עמ'), 46 מקורות, 361.95 ₪
עבודה מס' 64372
האם שביעות רצון הלקוח, והערך ללקוח משפיעים על נאמנות הלקוחות ומהו הקשר ביניהם.
4,763 מילים (כ-14.5 עמ'), 24 מקורות, 240.95 ₪
עבודה מס' 65383
הכנסה של מערכת מידע למסעדה ('קפה מצדה') על בסיס מודל רציונאלי ברור, כולל ניתוחי סביבה עסקית במגוון כלים ומודלים.
5,591 מילים (כ-17 עמ'), 16 מקורות, 482.95 ₪

עבודות [1–9] מתוך 23