היישום אינו מחובר לאינטרנט
עבודות [1–9] מתוך 23
עבודה מס' 64323
בחינת הקשר בין סגנון הניהול לשביעות רצון ולחץ של עובדים ברשת מסעדות.
5,224 מילים (כ-16 עמ'), 46 מקורות, 361.95 ₪
עבודה מס' 65905
הערכת הגורמים מאחורי הבקרה והתפעול במסעדת 'קפה מצדה', כארגון שהוא חלק מתעשיית התיירות והשירותים.
9,642 מילים (כ-29.5 עמ'), 18 מקורות, 361.95 ₪
עבודה מס' 60713
בחינת תיפקודה של המסעדה הירושלמית ברמת המקרו והמיקרו תוך שימוש במודלים שונים להערכת פעילותה.
2,606 מילים (כ-8 עמ'), 12 מקורות, 216.95 ₪
עבודה מס' 60477
סקירת המצב הקיים במלון מההיבט השווקי, עריכת מחקר שווקים והצעת תכנית עסקית להגדלת היקף הפעילות במסעדה ובמלון.
11,445 מילים (כ-35 עמ'), 8 מקורות, 253.95 ₪
עבודה מס' 66347
השפעת "חוק הטיפים" על בעלי עניין.
2,124 מילים (כ-6.5 עמ'), 8 מקורות, 241.95 ₪
עבודה מס' 62366
תכנית להקמת העסק ותפעולו.
4,278 מילים (כ-13 עמ'), 4 מקורות, 288.95 ₪
עבודה מס' 68030
האם קיים הבדל בתפיסת השירות בין גברים ונשים?
4,954 מילים (כ-15 עמ'), 17 מקורות, 181.95 ₪
עבודה מס' 64372
האם שביעות רצון הלקוח, והערך ללקוח משפיעים על נאמנות הלקוחות ומהו הקשר ביניהם.
4,763 מילים (כ-14.5 עמ'), 24 מקורות, 240.95 ₪
עבודה מס' 67954
ניתוח של ספא, מלון ומסעדה והמלצות לשיפור.
4,290 מילים (כ-13 עמ'), 11 מקורות, 241.95 ₪

עבודות [1–9] מתוך 23